Strandhytte

En af de ting de fleste hader ved deres arbejde er arbejdspladsen. Der kan være mange grunde til, at man ikke kan lide sin arbejdsplads – måske er ens kollegaer nogle røvhuller, eller måske er der en togbane på den ene side, en motorvej på den anden og flyafgange hen over hovedet på dig flere gange i timen. Uanset hvad grunden er til, at du ikke kan lide din arbejdsplads, så ville du formentlig være ganske tilfreds med at arbejde fra en strandhytte, så læs med her om, hvordan det kan lade sig gøre.

Den måde de fleste i strandhytter tjener penge er ved at arbejde online. Det er især de såkaldte digitale nomader, der her er tale om, men det gælder blandt andet også dem, der generelt er uafhængige af deres bosted eller et fast kontor for at kunne arbejde. Det kræver for det meste en god, stabil internetforbindelse, men hvis man er forfatter eller lignende, er det knap så nødvendigt – så længe man kan komme på nettet en gang imellem. Nogle tager på cafe eller coworking space, når de arbejder, men dem kan man sjældent kalde for strandhytter. De mest populære jobs for digitale nomader er programmering, især i Python eller med webteknologier, og så selvfølgelig digital markedsføring, hvor man kan komme i gang ved bare at læse en hubspot guide.

En anden måde du kan tjene penge fra en strandhytte uden at låse dig fast på en enkelt én, er ved at arbejde i andres strandhytter. De fleste af sådan nogle jobs er godt nok frivillige, så man blot sparer på udgifterne til husleje og mad, men nogle af dem tilbyder en løn oveni. På sider såsom WorkAway kan du finde masser af den slags jobs – og en del af dem er i strandhytter. Du kan blive sat til alt fra at passe børn og lufte hunde til at plukke mangoer og vedligeholde huse. Der er rigtig mange spændende muligheder på det her område, og meget af tiden er det deltidsarbejde på mindre end 25 timer om ugen.

Sidst men ikke mindst er det muligt at tjene penge ikke bare i en strandhytte, men også på en strandhytte. Det vil altså sige, at du for eksempel kan leje strandhytten ud eller bruge til en eller anden form for forretning, for eksempel som lager til en webbutik eller, hvis den er stor nok, et coworking space, hvor folk kan leje en plads ved et bord med internet, strøm og hvad de nu ellers måtte have brug for, for at kunne udføre deres arbejde. Du kan endda leje den ud samtidig med, at du bruger den som coworking space, hvis du bare lejer enkelte værelser ud – og så kan du jo kalde det et coliving space, hvilket er noget, der er ved at blive mere og mere populært.