Golf

Har du nogensinde set de bedste af alle de bedste golfspillere i fjernsynet og tænkt, at det ville være nemt at se, at de spiller golf, selv hvis de ikke stod på en golfbane med en kølle i hånden? Det er et helt specielt look, som virkelig er nemt at spotte i alle situationer, men hvad er det egentlig helt præcist, der udgør et rigtigt golf look? Det har vi undersøgt nærmere, så du ikke behøver at spilde tid på den slags uproduktivt arbejde, men i stedet kan læne dig tilbage og læse med her om, hvordan du kan ligne en golfspiller – dog uden at det gør dig bedre i stand til at spille golf.

Der er mange ting, der kan hjælpe dig med at ligne en golfspiller, men en af de vigtigste er selvfølgelig et kasket. En af de første ting, folk får øje på, når de ser en, der spiller golf, er kasketten. Du kan dog ikke bare bruge en hvilken som helst kasket, da der er et helt specielt design, der virkelig får dig til at fremstå som en rigtig golfspiller. Med den rigtige kasket kan man altså se, at du spiller golf, selv hvis resten bare er en helt almindelige t-shirt og du ikke har noget som helst af dit golfudstyr.

Når det er sagt, så hjælper det selvfølgelig også at have alle de rigtige golfkøller, den der smarte taske til at bære dem rundt i og en lille hjælper, der hjælper dig med at bære rundt på det hele. Det er dog vigtigt at bemærke, at golfkøller kan hjælpe dig med at spille bedre, så hvis du gerne vil have at vores overskrift passer skal du lige sikre dig, at du ikke køber en slags golfkøller, der passer godt til dig. Du vil vel ikke have, at vi bliver til løgnere bare fordi, du gerne vil spille bedre, vel?

Nu mangler du blot to andre ting for at virkelig at ligne en rigtig golfspiller. Først og fremmest får du selvfølgelig brug for en Lacoste polotrøje, som fremhæver alle dine flotte golfmuskler, selv hvis de er så små, at de praktisk talt ikke eksisterer. Der hører vist nogle bukser til det outfit, men på det punkt må der vist siges at være mindre enighed og de fleste er da også ligeglade, så længe du har din polotrøje på.

Den anden og sidste ting, du mangler, er en golfvogn. Ups, der skal vist også helst være en chauffør i golfvognen, hvis det skal være helt rigtig, men uanset hvad er en golfvogn i hvert fald en nødvendighed. Når du har skaffet alle tingene på den her liste og sat dem sammen, er der ikke nogen, der kan se dig uden at vide, at du spiller golf.