Engangshandsker er et vigtigt og nødvendigt redskab i mange professioner, herunder blandt andet rengøring, sundhedsområdet og restauranter. Der findes mange varianter af engangshandsker, man kan få på markedet, men det er også forskelligt, hvad personer kan tåle af materiale, som handskerne er lavet af. Der kan også være forskel på, hvilke typer som forskellige virksomheder og arbejdspladser bruger. Læs mere her.

Nitrilhandsker er kendt for at være velegnet til at beskytte mod for eksempel kemikalier og er også en af de mest velkendte type engangshandsker. Når man anvender nitrilhandsker, vil man ofte opleve mere følsomhed i fingerspidserne end mange andre slags engangshandsker af andet materiale. Nitrilhandsker er utroligt robuste og et rigtigt godt valg til rengøring med diverse rengøringsmidler. Nitrilhandsker bruges ikke kun til rengøring, men også til når man skal farve hår.

Af engangshandsker findes der mange forskellige slags alt efter, hvilke behov de skal bruges til. Udover nitrilhandsker findes der blandt andet også vinyl og latex. Man kan også få gummihandsker, som man kan anvende flere gange. Mange professioner og arbejdsområder kræver dog af hygiejniske årsager og forebyggelse, at man anvender engangshandsker.

Gode råd til rengøringen

Fordi kemikalier kan være rigtigt hårde for huden og gøre skade, er det netop vigtigt at anvende handsker, som er stærke og modstandsdygtige over for disse farlige indholdsstoffer i rengøringsmidlerne. Nitrilhandsker er derfor et rigtigt godt valg til at beskytte sig selv, når man er i gang med rengøringen. Hvis man bruger stærke rengøringsmidler, når man gør rent, er det også en rigtig god ide at lufte godt ud, imens man anvender dem, så luften cirkulerer.

Et andet godt tip kan være at bruge rengøringsmidler, som ikke er så stærke, hvis man foretrækker dette. Der findes mange varianter og mærker på markedet, hvis du mangler inspiration, kan du læse mere på CombiShop.dk, hvor du også finder et stort udvalg af værnemidler, håndsprit, rengøringsmidler og meget mere.

Du kan også læse meget mere om nitrilhandsker og vælge imellem flere forskellige størrelser. Hvis du leder efter engangshandsker til et andet formål, kan du vælge imellem flere slags på hjemmesiden.