Kano

Der er mange der siger at tage nogle steder uanset hvor man skal hen, men sådan behøver det ikke være. Man kunne starte med at google sig til forskellige ting, som ikke koster så meget, men som er sjovt for hele familien.

På museums besøg

De fleste synes det er kedeligt og man tror også at det sikkert ikke er noget for børn, fordi det er så tørt. Men her tager du fejl. Der findes man steder i Danmark hvor man kan komme på museum og hvor det er sjovt for børnene. Tag feks Steno museet. Her er der mange aktiviteter for børn og unge og de vil helt sikkert have en sjov dag og det vil du også.

Kanotur

Denne viste du jo nok godt i forvejen. Det er hyle skægt og du får virkelig en på opleveren når du sidder på en å og bare sejler derud af. Der findes mange steder hvor man kan leje en kano til meget få penge og tager du madpakke med kan du jo holde ind et sted og spise den.
Lej en kano her

Tur til stranden

Denne udflugt er tæt på gratis. Her kan i og jeres børn bruge mange timer sammen ude ved vandet og der kan bygges sandslotte og der kan svømmes og i kan gøre det alle sammen. Nyed derefter jeres medbragte madpakker i det fri.