Indretning

Der er mange ting, der skal tages højde for, når man flytter til et nyt hjem eller indretter sit gamle som om det var nyt. Man skulle tro det ville være nemmere med mange penge, men det har det faktisk med ofte at blive sværere helt at finde ud af, hvordan huset skal indrettes. Man kan selvfølgelig betale sig fra det hele ved at hyre en indretningsarkitekt, men hvis du vil sætte et personligt præg og virkelig føle dig hjemme, så bliver du nødt til selv at investere en god mængde tid i at indrette hjemmet præcis, som du vil have det. Med flere penge er der flere muligheder, hvilket betyder at der skal flere overvejelser til. For at hjælpe dig på vej giver fire gode ideer, du kan tage med i dine overvejelser, når du begynder på at indrette dit nye hjem.

Eftersom du har penge nok er det absolut nødvendigt at starte med en god flaske champagne som moet. Du kan ikke være rig og flytte ind i et nyt hjem uden at fejre det på rigtig rigmandsmanér. Det fører os hurtigt til den ide, at der må blive brug for at sted at opbevare al den dejlige vin, champagne og andre uundværlige drikkevarer, der er nødvendige selv hvis du ikke selv kunne finde på at drikke dem. Hvis du har en vinkælder så er det jo nemt nok, men uanset hvad får du brug for en vinreol eller tre.

Når du har styr på det vigtigste, det vil sige vinen, så er det tid til at overveje, om du vil sove på en normal seng eller virkelige investere i det bedste, der findes. Det er altid en god ide at købe så god en seng, som man har råd til, da det er en investering i ens fremtidige helbred.

Det er dog ikke nok at have en god seng. Hvis du er rig, så skal der også være lækker pejs – eller endnu bedre, end falsk pejs, der faktisk bare er en fjernsynsskærm der er integreret på en pæn måde i væggen, med det rigtige tapet eller lignende omkring, så det ligner en pejs med alle de varme farver og måske endda nogle af de lyde, der plejer at komme fra træet, når det er i en pejs.

Til sidst bør du overveje om du vil have en sauna, swimming pool eller massagerum. Alle tre er selvfølgelig bedst, men du må selv vurdere om det er pengene og pladsen værd. Det kan også være det slet ikke er muligt i dit nye hjem. Det er for eksempel ikke mange hjem, der kan få plads til en sauna uden at ødelægge et eller andet, så det er igen et spørgsmål om fordele og ulemper.