2 tøjmærker der er klar til efteråret

Det danske landskab bærer præg af, at solen og heden har været kendetegnet for den danske sommer i år. Græsset af visnet og blomsterne i haven har ikke klaret sig meget bedre. Kaktusejerne har ikke mærket den store forskel, men alle andre planteejere har måtte vande oftere end nogen anden sommer i deres liv. Der bliver lukket stadig flere drivhusgasser ud i atmosfæren, så mon ikke vi får en ny rekord næste år, men først skal vi igennem de tre andre årstider, og den første af dem er efteråret – og det er ikke planter, vi vil snakke om, men derimod tøj, som godt nok ofte er lavet af plantematerialer, men det er en helt anden snak, som vi ikke vil se nærmere på i dag. Nej, det er nemlig tøj og de tøjmærker, der producerer den nye, spændende efterårskollektion for 2018. Vi ser her på to af de skandinaviske mærker, der allerede er klar til efteråret.

Du ejer måske allerede noget Helly Hansen regntøj, men som et mærke, der er kendt for at innovere og altid at være på toppen, når det gælder tøj til udendørs brug og aktiviteter og hobbyer, du kan give dig til i din fritid, så er der god grund til også at se på, hvad de har fundet frem i år. Hvis du ikke har et helt regnsæt med både jakke og bukser, så er det noget, du kan finde i flere variationer i år. Du kan desuden købe sko og støvler, der både kan holde til dine fysiske aktiviteter og beskytte dig mod kulden, samtidig med at de er pæne og elegante nok til at gå rundt i til hverdag. Vinterjakker og andet til de koldere dage er også ude, så du allerede nu kan begynde at shoppe efter den slags. De har desuden poloshirts, som er særlig velegnede til sport og andre fritidsaktiviteter, hvor du langt hen ad vejen selv kan holde dig varm.

Et andet tøjmærke, der er tidligt ude med efterårskollektionen, den her gang fra Danmark, er Samsøe Samsøe. Det er ikke så meget overtøj, der er kendte for, men de har da både jakker og blazere, som er i den samme høje kvalitet og enkle designs, Samsøe Samsøe er kendt for. Deres andre produkter er blandt andet kjoler, ofte tofarvede med en masse blomster, bukser der er elegante, holdbare og praktiske, toppe til enhver begivenhed og nederdele, der matcher toppene perfekt. Du får desuden ikke nogen problemer med at finde bh og trusser, som du både kan lide at se på og gå rundt i. Til starten af efteråret er der måske deres bluser og strikketrøjer, der er mest attraktive, hvor det enkle men elegante design endnu en gang er i fokus.